Love actually

Sitter och tittar på Love actually nu, en av mina favoritfillmer! Jag tycker den är så bra för den är rolig, den har kärlek, sorg och allt utspelar sig under den mysigaste tiden på året, julen. Den har också bra filmmusik. Lite klipp från den:

Lite av det roliga:


Den bra musiken som gör en glad:



Bra slut på filmen:
 

Kommentarer
Postat av: Sanna

Asså det är verkligen jättesvårt att säga vad som är roligt på en fredag att gå till. För det första tror jag att alla 18åriga stockholmare tycker att det inte finns så många bra klubbar för just 18åringar. Och det är sant! Jag går dessutom aldrig ut på fredagar, jag kör på torsdagar och lördagar :)

Men jag kan absolut göra mitt bästa och tipsa dig ändå!

Få se här nu.

Jag vet att många går till Huset på fredagar. Väldigt blandat folk som går dit. Fler klubbar med 18års gräns är: The ice, kitten, hirschenkeller, vanilla. Sen finns det 20års gränser som man kan komma in på. Laroy har aldrig varit hårda, inte Fellows heller. Grodan har gjort en nysatsning och kan tänka mig att de inte är hårda.



Och sen kan jag inte komma på fler! Men alla ställen har ju helt olikt folk så det beror på vilka slags människor man trivs att hänga med! :)

Säg bara till om du vill veta mer om respektive klubb! :)

2008-09-15 @ 12:24:22
URL: http://sannasusa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0