Trötter

Jag är faktiskt(!) tillbaka i Chicago, bara det att jag är så trött hela tiden så jag orkar inte skriva här. Men om sisådär två veckor kommer jag att skriva igen för då har Emma åkt hem igen. Tills dess är det nog svårt att vänta sig något alls men Florida var iaf hur kul som helst, något nytt att uppleva varje dag=)

8

6 dagar kvar till Florida och nu har jag varit här 8månader!!! Så lång tid och jag har bara 4månader kvar, en tredjedel. Den bästa delen kvar, Florida och sommaren=) Fick precis en katalog av värdfamiljen med alla aktiviteter som pågår i Chicago över sommaren, kommer ha fullt upp hela tiden! Idag och imorgon är där t.ex. en jättestor Gospelfestival i Chicago, ska kanske dit imorgon. Nu ska jag snart köra till Ania, sen ska vi gå till en liten minifestival (Taste of Wheaton) och till ett shoppingmall. Såg den här filmen igår, The hangover:

 

9

Bara nio dagar kvar till Florida nu...när det är så nära nu så går det bara såååå långsamt!! Igår så var jag på ett au pair möte på en restaurang som ligger 3min från mitt hus med bil och hur kom jag dit.....jo, bil!! Det är så det blir när man är här, man blir amerikaniserad. Nä, men det var Kevins födelsedag och jag kände att jag ville äta middag med familjen och de åt så sent så jag var tvungen att skynda till "mötet". En av mina polska vänner har blivit så lat här...hon kan köra omkring på en parkeringsplats hur länge som helst bara för att få den absolut närmsta bästa parkeringsplatsen. Men det är så man blir här.


RSS 2.0