Hemma!

Så nu efter lite klagomål så har jag äntligen tagit mig tid att skriva att jag är hemma i Sverige igen!=) Det känns väldigt konstigt att se allting igen, se vad som förändrats och träffa alla igen, men det är kul!! Detta kommer vara sista inlägget här för nu är jag ju i Sverige igen och fram tills januari kommer det inte vara jättemycket att skriva om, jag kommer bara att vara arbetslös, kul:P I januari börjar jag plugga turismekonomi i Kalmar, om jag kommer in vill säga...och jag har testat att köra bil manuellt igen, de funkar ju faktiskt!!=)




Second City

Förra helgen så gick vi slutligen till Second City, en komedishow i Chicago...och det var hur kul som helst!! Tydligen så är Chicago känt för deras komiker i USA och jag kan förstå varför=)

Idag, om typ 30min så kommer den nya au pairen till familjen, känns väldigt konstigt! Jag har typ blivit utkickad från mitt rum...sover i Madis rum istället och hon i värdföräldrarnas. Så nu ska jag visa den nya au pairen runt och lära henne saker omkring i huset m.m. Mina resväskor är fullpackade i källaren och jag är väldigt(!) orolig för övervikt. Jag har vägt dem och det var okej men jag har flyttat runt grejer i dem sen dess och lagt till lite....vi får se hur det går.

Nästa onsdag är det dags, då lytfter flyget 7.20pm=)


RSS 2.0