Placement pack

Idag fick jag mitt placement pack med en sjukt massa papper i och visumpapper=) Kommer inte bli kul att fylla i alla papper men det är bara till att hugga in och börja! Sista dagen på jobbet imorgon, hoppas jag iaf, orkar inte jobba längre, det är ju jobbigt, konstigt nog!:P

Kommentarer
Postat av: emelie

lycka till med papperna! hur funkar det med hela visum-grejen??

jo, dom ringer typ en gång i veckan, ofta på kvällar. jag börjar bli lite trött på det. jag sa till hon som ringde att jag inte vill åka förräns till våren och då va hon på att jag ändå skulle skicka in ansökan så fort som möjligt.

men jag vet inte hur jag ska göra nu, i och med att jag vill byta organisation. ska jag säga det till cc? eller ska jag bara skita i o svara? heheh.

jag har kollat lite på sts, ska anmäla mig till ett möte där hade jag tänkt.

anledningen till att jag inte vill åka förrän till våren eller jag menar egentligen januari/februari är att jag har fått ett jobb nu som jag kan ha i höst. jag behöver tjäna lite pengar för att betala av csn-skuld o lite andra skulder.

och sen vill jag inte stressa in i nåt nytt för det har jag redan gjort en gång och det blev inte så bra då! heheh.

men nu känns det här riktigt bra!!



ha det fint!

kram

2008-09-11 @ 21:34:32
URL: http://ehmme.blogspot.com
Postat av: Sandra

Hej. Jag glömde helt bort att svara på din förra kommentar, bra att du skriver igen. Nej jag ska åka från arlanda, men vi lär ju säkert hamna på samma plan efter bytet.

2008-09-12 @ 10:03:03
URL: http://thesedreams.blogg.se/
Postat av: Sanna

Japp, jag bor i stockholm! :)

Joo där finns det skåp som man kan låsa in saker, och bussen du ska ta till ambassaden går från centralen så det är väl lättast och smidigast så! :)

2008-09-12 @ 12:23:14
URL: http://sannasusa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0