Gott nytt år!!!

Så var det dags igen, nytt år, nya löften:P En av mina är att inte gå upp för mycket i vikt, det är ganska lätt hänt här!

På dagen så åkte jag och tre andra au pairer in till United Center i DT och såg en NBA match, Chicago Bulls vs. Orlando Magic. Riktigt kul att få se, har börjat spana in lite nu också vilka andra sporter som finns att se.

Kvällen/natten var hur rolig som helst, det började med middag hos Isabella, fondue, bröd och lite annat gott. Efter det skulle vi egentligen åka in till DT för att se fyrverkerierna men när vi satt på tåget och var på väg så fick vi reda på att vi inte skulle kunna vara på festen hos Sabrinas amerikanska kompis förrän vid 2 och det tyckte vi var lite sent. Så vi hoppade av, tog taxin till festen, kom dit 2min innan tolvslaget, räknade ner tillsammans med alla amerikanarna och sen var det nytt år!=) Några av tjejerna valde att stanna kvar på tåget till DT och de kom aldrig till festen sen, de åkte hem och sov hos Isa istället. De vet inte vad de missade, det var en hel del av de som var på festen som berättade hur avundsjuka de var på oss. Det var för allt möjligt, t.ex. vi har möjligheten att resa till USA och lära oss ett annat språk förutom vårt hemspråk, i Europa så är länderna så små och nära så vi kan uppleva flera kulturer...ja, det var många olika saker och kul var det. Vi kom dit till henne vid 4 och somnade nog vid 5 efter att ha suttit och skrattat åt de alla roliga bilder från kvällen.

Vid lunch vaknade vi, åt choclate chip pannkakor och sen åkte vi hem=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0