Fel av mig,...

...det åskar mer typ varannan sekund, det är ju nästan löjligt. Så ljust att det nästan hade kunnat vara dag. Seriöst....jag kommer ju inte att kunna somna i det här vädret!!

Kommentarer
Postat av: Jennie

Haha precis :) Man klarar sig alltid! Sköönt med lite värme iaf.. lite behöver man :) okej, vad skönt att du har en bra familj! Kan tänka mig att det alltid finns något man stör sig på! Jag ska bo i wilmette, norra chicago. 30 min med tåg sa dom! Jag känner mig helt uppspelt, vill åka nu nu nu :)

2009-05-14 @ 10:42:21
URL: http://jenniesusa.blogg.se/
Postat av: emma

hehe sånt väder är alltid trevligt. Åska och blixt är jättemysigt tycker jag. Idag har vi haft jätteskumt väder. Såg kallt ut, men sen när man kom ut var det jättefuktigt och klibbigt. Så är det aldrig här! hoppas vädret är fint till jag kommer dit. puss

2009-05-15 @ 00:33:49
Postat av: Jennie

haha ja det känns som att det är det enda man tänker på! och det är ju inge bra, vill ta vara på tiden jag har hemma! :) Okej, skönt att du hittat många vänner. Det är ju sånt som gör att man trivs? Du har inte funderat på att förlänga ditt år? Eller känns det som att du gjort ditt nu? :) Ja min familj verkar jätte bra. Mamman och jag mejlar varje vecka och kollar vad som händer och så. Vi har fått bra kontakt så det känns bra! Ja, herregud. Man är ju borta länge hemifrån det kommer nog bli väldigt konstigt och anpassa sig till Sverige igen, och att vara hemma! Kraam

2009-05-16 @ 16:29:22
URL: http://jenniesusablogg.se
Postat av: Jennie

Ja precis så tänker jag med! Ett år sen får det vara bra :p Jag ska ta hand om två pojkar (3 och 7 år) Mamman är hemma och ska ta hand om bebisen, som kommer i September. Det enda jag ska göra är i princip att leka med barnen, resten gör hon :) så det är ju skönt. Enda minuset är att hon är hemma hela dagarna.. men det kanske inte gör så mycket. Annars verkar det jättebra. Barnen älskar fotboll, vilket jag också gör.. är sport-freak rakt igenom :) Så det passar mig med pojkar! Hur många barn har du?

kraam

2009-05-16 @ 19:31:07
URL: http://jenniesusa.blogg.se/
Postat av: emma

nu ar det dags att uppdatera!!

2009-05-17 @ 14:15:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0