Sabrina

Igår var sista dagen som jag såg Sabrina innan hon åker hem till Tyskland, kändes jättekonstigt...hon är den första av mina vänner här som åker hem:( De kommer bli fler snart...tyvärr. Menmen, reunion i Berlin som vi har pratat om=)

Kommentarer
Postat av: mop

Hej! Skönt att läsa att Lauren är frisk igen. Otur att öppettiderna på utebadet inte passar dig så bra. Ha en bra födelsedag på lördag. Kram från mop.

2009-05-21 @ 22:39:49
Postat av: emelie & June

Hej!



Vi är två tjejer som gör ett arbete om National Identity och skulle vilja ställa ett par frågor till dig.



- Vad säger folk när du säger att du kommer ifrån Sverige?

- Vad har de för uppfattningar om Sverige och Svenskar?



Vore en stor hjälp om du kunde besvara frågorna :)



/Emelie och June

2009-05-22 @ 10:05:30
Postat av: Erika

Folk här börjar oftast berätta om någon svensk gammelmormor eller en vänsvänsvän som är svensk. De frågar också var någonstans i Sverige jag bor och de förväxlar Sverige ganska ofta med Schweiz. De tror att i stort sett alla svenskar är blonda och blåögda så de säger att jag inte ser särskilt svensk ut.

2009-05-24 @ 19:06:42
URL: http://erikasnilsson.blogg.se/
Postat av: Jennie

Ja jag läser en hel massa aupair bloggar bara för att få en bättre uppfattning om hur det här att leva där och så. Och som du säger så handlar det mesta bara om fritids sysslorna och inte själva aupair livet. Det gäller att vara realistisk! Jag kan tänka mig att man saknar festandet!! Blir inte så mycket av sånt eller? Jag tror att jag kunde ta vilket som från där jag bodde (metra eller det andra) hehe. Min värdmamma sa att det ena gick snabbare! Vilket är bäst? Kram :)

2009-05-25 @ 20:22:41
URL: http://jenniesusa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0